Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jížní náměstí, Východní náměstí a Chodovecké náměstí

14. 1. 2016

Vítám vás! V tomto díle se podíváme na tři Záběhlické (Záběhlice je pražská čtvrť) náměstí, o kterých vědí asi jenom místní. Jdeme na to!

Jako první je zde Jižní náměstí. Najdete ho tak, když pojedete z Kačerova autobusem 293 na zastávku Roztylské náměstí (i na to příjde čas), a půjdete asi 500 metrů po ulici Jižní IX, a poté odbočíte doleva, ocitnete se na Jižním náměstí. Na Jižním námětí najdete zajímavé domy, uprostřed je náměstí jsou vysázané stromy a také zde jsou dvě lavičky. Úplně na konci je zákaldní umělecká škola. Na konci článku najdete odkaz na video, kde uvidíte, jak Jižní náměstí vypadá.

Další je Východní náměstí. Je hned u Jižního náměstí, takže se tam dá dostat jednosduše (pokud budete na Jižním náměstí). Najdete na něm malý parčík a další zajímavé domky. Sice není tak zajímavé, jako Východní náměstí, ale podívat se na něj není na škodu. Odkaz na video bude na konci článku.

No a poslední náměstí je Chodovecké. Je u zastávky Nad pahorkem, akorát se špatně hledá, takže vám dopručuji se podívat na mapu. Je nejmenší z těchto tří náměstí. Jsou zde zajímavé domy a uprostřed jsou keře, u kterých je cestička, díky které se dostaneme ke stromu, u kterého je lavička. Odkaz na video bude na konci článku.

Takže doufám, že se vám tento článek líbil, můžete mi napsat i komentář a já se na vás těším u dalšího článku.

Jižní náměstí: www.youtube.com/watch?v=EA421Q0lrNY

Východní náměstí: www.youtube.com/watch?v=lakA9pS8rychttps://

Chodovecké náměstí: www.youtube.com/watch?v=SkCeEJmcot8&feature=youtu.be

YouTube kanál: www.youtube.com/channel/UC_8mw9qtGd5x2gr9h87qg3w



 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář